-->

IL Destino

- Nisan 07, 2006
Daha önce oynamış olduğumuz The Bar adlı oyunun yapımcısından yine kaliteli ve renkli bir oyun IL Destino. Kırmızı bir arabanın olduğu yerdeyiz ve etrafı araştırıp gerekli nesneleri ve ipuçlarını bulup kullanarak oyunu bitirmeğe çalışıyoruz. Bulunan nesneleri incelemek için nesneyi seçtikten sonra sağ alt köşedeki About Items butonuna tıklamak gerekiyor.

Oynamak için tıklayın
Advertisement

38 yorum

avatar

GUNAYDIN!

birkac birsey topladm we sıkışdım.kulluk aldım merdıvenden ve sandalyenın yanından cubukları aldım.bır cubukda duwar saatınde 3 un olması gerektıgı yerde.kullugu cop kowasına bosaltım altından 101 cıktı.onu ust katta kı kılıt ıcın kullandım kılıt acılınca tornavıda we bır cubuk daha cıktı.Cubukları garaj kapısına yerlestırdım.ust katta yerdekı telefonu aldım ıcınden memory card cıktı.onu bılgısayara taktım,kodlama ıstedı onuda ust kata cıkıp ısıkları kapatınca solda duwarda duran işaretlerle yaptım.kardı da garaj kapısına soktum.Tornavıda ıle (nerden oldugunu hatırlamıyorum)oyuncak arabanın altını actım altın renk bı anahtar cıktı.Masanın ustunde bılgısayarın monıtoru arkasında bı dergı war onu aldım veeeeeeee burada kaldım :) yardıııım LUTFEN!

avatar

dergıde kı source u buldum ''TeeShot'' ama nerede kullanıcagımı bulamadm.Duwardakı pasword ısteyen kasayı acamadım bır turlu?

morte

avatar

yaa bende aynı yerde kalım arkadaşlar herşey tamam eksik birşey yok ama dergi ve anaharı kullanamadım derginin kesinlikle duvardaki passport la bi ilgisi var ama ne anlayamadım.lütfennn yardımmmmmmm....

avatar

arkadaşlar yukarı nasıl çıkıyorsunuz ben birtürlü beceremedim merdivenlerden çıkılmıyo

avatar

arabanın sol tarafındaki oka bas merdivenlere çıkıosun

şimdi dergideki kırmızı halka içine alınmış yeri üstüne tıkladığın zaman web sitesi çıkıo dergiye göre sayfanın alt tarafına tıklamak lazım ama site de acaip yazı karakteri var anlamıorum ya deliricem bence duvardaki passport isteyen kutu bununla alakalı ama bulamıoruuuummmmm....

çiğdem

avatar

YA DUVARDAKİ ŞİFREYİ BULAMADIM dergi goo-net die bi siteye yönlendirio ama orda herşey çince napcas:((

avatar

ya bende işte bunu sölüyorum TeeShot ile alakalı bişii war orda dellendim ama heeeee aaaaa bu ne ya jerşeyi hallettim bi bu kaldı ne zormuş ya


çiğdem

avatar

napcas arkadaşlarrrr yüzdük yüsdük kuyruğuna geldik ama bişey yok,,ne bu şifre ya

avatar

walla ben kapatım çıkamıom da fean taktım kafayı haala mücadele ediorum bu siteyle ben bulmadan uyuyamam ama bulan birisi olursa da yardımına hayır demem yanii :D bekliorum yani yardımlarınızı....

avatar

walla ben kapatım çıkamıom da fean taktım kafayı haala mücadele ediorum bu siteyle ben bulmadan uyuyamam ama bulan birisi olursa da yardımına hayır demem yanii :D bekliorum yani yardımlarınızı....

çiğdem

avatar

amann ya deli olcammmmmmm

avatar

ya buarada ben anahtarıda kullanamadım kullanabilen varmıııı ay iiiice kayış koptu bende :D

avatar

dergide bazı rakamlar var.yazıyorum ama birşey olmuyor, siteye bakıyorum birşey yok...
sona yaklaşmışkende tıkanmak sinir ediyo insanı yaa
birşey bulan varmı arkadaşlar...

avatar

Dergideki şifre şu şekilde: örneğin GooWO***.jp yazıyorsa yönlendirdiği sayfada ***'ın RLD olduğunu görüyoruz(GooWORLD.jp).
saatin altındaki kasanın şifresi bu: yaniRLD

avatar

saatin 3 ü gösteren yerine tıklıyıncada bi parça çıkıyor

avatar

arkadaşlar kolay gelsin. source teeshot yazan arkadaş için şifre hot. kasadan anahtar çıkacak. anahtar arabanın ama önce bilgisayara gidip taktığımız kartı alıyoruz. kartı daha önce çubukları taktığımız yere takıp güvenliği kapatıyoruz. arabanın kilidine(kapıda) anahtarı takınca bitiyor...

avatar

yusuf arkadaşım nası yani anlamadım kasanın şifresini RDL girdim gene açılmıo yardımcı olurmusun kafam patladı da artık :D


çiğdem

avatar

holeyyyyyyyyyyy bitirdim çok teşekkürlerrrrrrrr arkadaşlar yardıma ihtiyacı olan varsa ediim

avatar

yukarıya çıkamıyorum bir türlü
lütfen detay verin.

avatar

ya arkadslar kasanın sifresi HOT.onu yazınca OK dio sora siz yukarıdan bulduunuz anahtarı takıyosuzunuz icinden araba anahtarı cıkıo ama ben onu bi türlü arabaya akamadım.Sanırım ışıkları kapaınca gözüken lazerlerden dolayı e peki şimdi napıcam?

avatar

tamam bitirdim arkadaslar saolun.

avatar

duvarin ustundekı bilgisayar sifersini bulamadim :((

avatar

arkadaşlar tek takıldığım yer kasanın şifresiydi o da ok muş yardfımlarınız için çok teşekkürler ben bitirdim oyunu bitiremenlerede kolay gelsin
mervee

avatar

Duvarın Üzerindeki şifreyi görebilmek için el feneri gibi bişey var onu duvara tutunca şifre görünüyor. Güzel Oyunmuş yardımlarınzla çıktım tşkler arkadaşlar

avatar

yav ben bütün yazdığınız şifreleri girdim yine saatin ordaki kasayı açamadım, tornavidayla kırmayı bile denedim olmuyo :))

avatar

ya arkadaşlar şifre ne çıldiriceğim bulamadım herşeyi denedim ama olmuyo nerde yazıyo yardııııımmmmm ne olur ayçin

avatar

arkadaşlar bitirdimm hepinize teşekkürler :)
ayçin

avatar

arkadaşlar bendeki şifre "net"ti.herkeste farklı olabiliyor demek ki, dergide Goo-*** yazıyordu.yönlendirildiğim sayfa da "Goo-net"ti.net i girdim ok dedi.

avatar

arkadaslar dergide Goodan sonra bir harf (bazılarında iki harf) ve ardından *** var.Derginin sağ sayfasındaki resim ,resmi tıkladıgınızda ulasacagınız sitenin resmi.DERGİDE MAVİ RENKLE DAİRE İÇİNE ALINMIŞ BÖLÜMÜ ADRESTE BULUN.Orada goobike,gooworld vb. linkler var .sizindergide verilen harf yada harfler hangisine uyuyorsa o linkin *** 'a karsılık gelen son üç harfi şifredir. örnegin dergide GooB***.com yazıyorsa karsılıgı goobike.com yani şifre ike dir.dergide GooWO***.com yazıyorsa karsılıgı gooworld.com şifre rld dir .onder

avatar

ARKADAŞLAR O GooWO***.jp deki 3 yıldız world yani şifre gibi onu gizli yazmışlar kapakta bakarsanız o var dolayısı ilede duvardaki kasanın şifresi RLD sorada oyun bitiyor zaten

avatar

ben duvardaki şiferyi bulşamadım bi yardımcı olun

avatar

BEN GARAJ KAPISINA KARTI TAKAMIYOM.ALT TARAFINA BİŞE İSTİYO.

avatar

Arkadaşlar, çildıracağım yaw.. Elimde dergi ve anahtar var. Duvardaki kasanın şifresini bulamıyorum. Yazıları okudum, hepsini uyguladım fakat yinede giremedim :(

Dergide VeeSCH***.com yazıyor. Yandaki linke tıklıyorum, açılan sayfada işaretli bölüm tamamen çince.. Herhangi bir alakası yok..

Ne olur kurtarın beni :)

avatar
Bu yorum yazar tarafından silindi.
avatar

arkadaşlar bende açtım sizinlede paylaşmak istedim sırayla açıklim en iyisi:

GALERİDEN KAÇIŞ / HAPİS ARABA

1-sol taraftaki oka basıp masanın üzerindeki şekerliği tıklıyoruz orda kül tablası çıkıyor onu alıyoruz.cam kenarındaki sandalyenin altındada renkli şekilli şey var onuda alıyoruz.
2-tekrar sol ok tuşuna basıyoruz iki sefer ve masanın üzerinde kitaplar var kitapların arasında sarı bi dergi var onu alıyoruz.
3-tekrar sol oka basıyoruz ve masanın yanındaki çöp kovasına tıklıyoruz ve daha önce almış olduğumuz kül tablasını tıklıyor ve cöp kovasını tıklayarak boşaltıyoruz.
4-tekrar sol ok tuşuna basıyoruz ve saati tıklıyoruz saatin üzerinde üç sayısının olduğu yerde renkli şekilli şeyler var onu alıyoruz.
5-şimdi üst kata çıkıyoruz ve merdivenlerden çıktıktan sonra merdiven basamağında renli şekilli şeylerden bir tanedaha göreceksin onuda alıyoruz.
6-tekrar sol oka basıyoruz ve yerde telefon var onu alıyoruz.
7-şimdi aldığımız telefonu tıklıyoruz ve about items diye bir kutu var onu tıklıyoruz telefonu gösteriyor telefonun hemen solunda bi yer var dikkatli bakın görürsünüz orayı tıklıyor ve ordan memoli kartı alıyoruz.
8-sol oka tıklayıp karşıdaki dolabın sağ çekmecesinde el feneri var onu alıyoruz.
9-dolabın hemen üstünde bir kutu var mavi onun üzerine tıklıyoruz ve sizden bir şifre istiyor daha önce aldığımız kültablasını tıklayarak about items diyoruz ve içinde yazan şifreyi oraya yazıyoruz.içinden bir tornavida ve birde renkli şekilli şey çıkıyor onu alıyoruz.
10-şimdi tekrar merdivenin başına gelerek merdivenin yanındaki duvarda elektirik şarteli var oraya tıklayarak ışığı kapatıyoruz.
11-aldığımız el fenerini alıp dolabın olduğu tarafa yönelip sol duvara tutuyoruz feneri karşınıza bir şifre çıkacak (nasıl bir şifreyse o :) neyse) onu unutmayın lazım olacak sonra.
12-tekrar alt kata bilgisayarın oradaki sandalyenin yanına gidiyoruz sandalyenin üzerinde kırmızı oyuncak araba var onu alıyoruz.alıktan sonra o arabanın üzerine tıklıyor about items diyoruz ve tekrar arabanın üzerine tıklıyoruz araba ters dönüyor tornavida ile arkasındaki vidaya tıklıyor arabanyı açıp içindeki anahtarı alıyoruz.
13-şimdi işin en zor tarafı bu arkadaşlar daha önce aldığımız dergiyi tıklıyor about items diyor içini açıyoruz içinde şöyle yazıyor GooPa***.com (bu herkezde farklı çıkıyor. bize kırmızı işaretle biryer gösteriyor oraya tıklıyoruz ve bizi bir siteye yönlendiriyor orada sol taraftaki yerlere teker teker tıkla ve windows ınternet explorer in olduğu yere bakıyoruz hani bize bir adresi yarım vermistiya (GooPa***.com) onun tamamı orada çıkıyor benimkinde bu çıktı bakın (http://www.gooparts.com/) şimdi şifreyi bulduk işte orda devamı yazan harflere bakıyoruz (benimki rts oluyor) ve onu aklımızda tutuyoruz.
14-şimdi saatin altında bir kasa var onu tıklıyoruz ve bizden şifre istiyor o siteden aldığımız üç harfi (rtl) oraya yazıyor enter diyoruz ve daha önce aldığımız anahtarla açıyoruz kasayı içinden gri renkli bir anahtar çıkıyor onuda alıyoruz.
15-şimdide bilgisayarın başına gidiyoruz ve koltuğumuza yayıyoruz :) bilgisayarın yanındaki kutuya daha önce telefonun içinden aldığımız kartı oraya takıyor ve bilgisayarı açıyoruz bizden şifre isticek anlamıssınızdır zaten üst katta ışığı söndürüp aldığımız şifreyi oraya yazıyor enter diyoruz.burasıda tamam menü exit deyip kartı alıyoruz tekrar.
16-şimdi saatin sol tarafında bir kasa var oraya gidiyoruz ve ortasında bir şifre istediği bir yer var oraya tıklıyoruz orada daha önce aldığımız renkli şekilli şeyleri yerlerine yerleştiriyoruz ve biraz önce bilgisayardan aldığımız kartı yani telefondan çıkardığımız kartı oraya takıyoruz orada ok demesi lazım.
17-eveeeeeeet şimdi arabanızın başına gidebilirsiniz iyi yolculuklar galiba bu arabanın direksiyonuda ters kapı sağdan açılıyor. arkadaşlar benden bu kadar yani daha sormak istediğiniz birşey olmaz sanırım saatte 4:30 oldu size tatlı uykular benimde uyumam lazım byee :)

avatar

oyunu açamayanlar için
http://www.goo-net.com/game/game-data/IL_DESTINO/destino_e.html

avatar

arkadaşlar bütün hepsini yaptım ama sitenin devamını bulamadım bi yardımcı olurmusunuz ama bende veesch***.com cıkıyor yardımcı olun :::::::::::

avatar

çok zor ama ben bittirdim

Lütfen diğer oyunculara yardım etmek için yorumlarınızı, çözümlerinizi ve ipuçlarınızı paylaşınız. Ayrıca yeni oyun duyurularını email aracılığıyla almak için oyun duyurularına abone olmayı unutmayın

Abone Ol
EmoticonEmoticon

Bu sitedeki bütün oyunların her hakkı oyunları geliştiren oyun sahiplerine aittir. Copyright © Oda Oyunları 24.
 

Start typing and press Enter to search