-->

Garfield - Scary Scavenger Hunt 2

- Nisan 07, 2006
Yine daha önce oynamış olduğumuz Garfield - Scary Scavenger Hunt oyununun ikinci versiyonu olan Garfield - Scary Scavenger Hunt 2 bu oyunda yine Garfield dostumuza yardım ediyoruz. Oyun içinde hareket etmek için sağ alt köşedeki ok işaretlerini veya klavyemizdeki yön tuşlarını kullanıyoruz.

Oynamak için tıklayın
Advertisement

16 yorum

avatar

İlki güzeldi bakalım bu nasılmış.

avatar

merhaba arkadaşlar ben önce soldaki kapısı açık olan hücreden bir kibrit bir kutu buldum sonra ordan çıktım sobayı yaktım sobanın yanında bir kemik var onu aldım kapalı hücrenin sol yanındaki duvardaki yarasaya tıkladım kapısı açık olan hücreye gitti açık renk bir taş var duvarda onu tıklayınca anhtar verdi onunla kaplı hücreyi açtım yukarı çıktım köpeğe kemiği verip köpeğin yan tarafındaki delik şömine ordan içeri girdim o odada tv kumandası var kumandayla tv çalışınca donut veriyor yemek salonunda ilk tabağa tıklıyorsunuz bir oyun oynuyorsunuz kazanırsan bir donut daha veriyor yukarda yatak odasında aynayı kırıp tekrar yapınca bir donut daha veriyo yatak odasından çıkıp o asma merdiveni tırmanınp yarasalarla oyun oynayınca bir donut daha veriyor bu arad ortalıkta yiyecekler var onları kutuya topluyoruz sonra bir odada örümceklerle bir oyun var onu bir türlü başaramadım o nasıl oynanacak bilen varsa banada söylesin benden şimdilik bu kadar

avatar

YATAK ODASINDA PERUK VARYA ONUN ÜZERİNDE PENSE VAR PENSE İLE MUTFAKTAKİ KİLİDİ AÇIYOSUNUZ
ARZU

avatar

gazeteyle örümceklere vuruyosun bi oyun ama çözemedim

avatar

YATAK ODASINDA KOMİDİNİN OLDUĞU YERDE DUVARDAN GEÇİLEN BİR YER VAR
ORADA FARELERLE OYUN OYNAYIP YİYECEK ALIYORUZ
ARZU

avatar

örümceklerle oynayacağımız oyun
bir odada nota çıkıyo ya o notalara göre yani tabloda çıkan noktalara göre örümceklere vurup kanları ile o şekli yakalıycaz
arzu

avatar

arkadaslar oyun cok basit takildiginiz bi yer olursa yardimci olabilirim

CardinaLe

avatar

sinri oldumya ilk oynarken ne güzel örümcekli oynu oynadım şimdi oynayamıyorum sadece o kaldı :(
arzu

avatar

yaptım sırası ile, basacağınız örümcekler 1, 444, 5, 666, 5, 4, 5, 6, 4
arzu
bitti:)

avatar

iyi de arkadaşlar..bütün bu yapılanlardan sonra oyun nasıl bitiyor..

avatar

arkadaşlar yarasalara sırsıyla
1.4.5.6.5.4.5.6.4 tıkla bir donut al

avatar

BÜTÜNBUNLARDAN SONRA BAHÇEYİ ÇIKIYOSUNUZ VE O BAHÇEDE GEZİNİYOSUN ORADAN PALYAÇOLARLA KONUŞUN VE ŞİFRE VERİYO VERDİĞİ ŞİFREYİ ÇIKIŞ KAPISINA YAZIN VE SONNN
ARZU

avatar

bende o tutmadı 27681 yazınca tuttu

avatar

ÇÖZÜM
1. Sola doğru gidince kibrit var.
2. Kibrit ile en sağdaki kazan yakılıyor.
3. Kazanın solundaki kemik alınıyor.
4. Parmaklığın solundaki şamdanları çevirince içerde merdiven iniyor.
5. Kibrit aldığımız yerde 2 varil arasındaki boş kutu alınıyor.
6. Karşıya gidince duvarda anahtar var.
7. Bu anahtarla şamdanların olduğu kapı açılıyor. Merdivenlerin olduğu yerdeki kutulara tıklanmamalı(mumya çıkıyor ve korkuyor!)
8. Merdivenden çıkınca, köpek var.Köpeğe kemik verilince içeri girilebiliyor.
9. Koltuktan kumanda alınıyor. Ayı postuna tıklanmamalı(korkuyor).Sehpa üzerinden chocalate donut alınıyor.
10. Kütüphanenin solundaki kapıdan girilince ve yemek masasının üzerinde en sağdaki kap tıklanınca, iskeletle donutsun hangi kabın altında olduğunu bulma yarışı oynanıyor. Kazanınca “Assorted donuts” alınıyor.
11. Buzdolabının olduğu odada yeşil dolabın orta ve sağ kapağını açınca korkuyor!!Buzdolabının sağındaki delikten girince yerdeki ve abajurun üzerindeki “chocolate donut” alınıyor. kap alınıyor. Sağdaki odaya girince soldaki sehpadaki örtüye tıklanmamalı,korkuyor.Buradaki chocalate donut alınıyor.
12. Kütüphanenin sağında halı üzerinde chocalate donut var.
13. Kitaplığın orta bölümü arkasında bir eşya olduğu için açılamıyor.
14. Müzik odasından sağa gidince örümcek ağının altında her iki köşede de chocalate donut var. Köşedeki resme dikkatli bakılması söyleniyor!!
15. Donald’s Amca’nın olduğu bölümden sağdaki odaya girince karşı oda penceresinde notaların ipucu var.Buradaki dünya şeklindeki topa tıklanmamalı,korkuyor.
16. Yukarı kata çıkınca merdivende ve soldaki odada yatakta chocalate donut var.Buradaki aynaya tıklayınca bir resim görülüyor. Tıklayınca da ayna parçalanıyor.Bu parçalar birleştirilince bu donuts(Mini powdered sugar donuts) alınıyor.
17. Mavi kapılı odada başa maketinin saçından toka alınıyor. Yatağın üzerindeki chocolate donut’u alınca yatağın üzerinden “Chocalate covered donuts “kutusu alınıyor. Sağdaki odadan (banyo) gazete alınıyor. Duş perdesi açılmamalı,korkuyor.
18. Merdivenden yukarı çıkılınca chocalate donuts ve yerden bir kutu alınıyor.Bu kutuya kutuyu kuşların attığı kek ile doldurabilirsek “Chocolate chip muffins “kazanıyoruz.Buradaki sandık ve kutular tıklanmamalı,korkuyor.
19. Notaların şifresi şu şekilde çözülüyor: Hangi notayı istiyorsak o boşluğa a da çizgideki örümceğe gazete ile vurulmalı.
20. TV ekranına tıklayınca ekran kırılıyor ve “Sour cream Donuts” alınıyor.
21. Saç tokası alındıktan sonra buzdolabının kilidi açılabiliyor: Burada bir domuz “Watch out for sneaky(sinsi) Mouse!” diyor.
22. Mavi kapılı odadan soldaki boşluktan girince bir boş kutu var fare bunu alıyor.Sola doüru gidince yerdeki deliklerden fare eve kek çıkıyor. Kekleri toplarsak “blueberry muffin” alıyoruz. Kütüphaneden bir ses geldiği yazıyor.
23. Kütüphaneye gidince kitaplık açılıyor ve dışarı çıkılıyor.Doğru yolun sonunda exit kapısı var. Bunun şifresini palyoçalardan sağdaki söylüyor. 5 kez ona vurmak gerekiyor.Şifreyi kapıya girince çıkılıyor: Çıkınca bir kasa donuts hediye ediliyor!!!

avatar

bitirdim arkadaşlar..ve çok sevindirik oldum..ilkinden daha kolaydı bence..çünkü ilkini hala çözemedim..o yukardaki merdiveni indiremedim deli olcam..hayır daha önce yaptım ama şimdi olmuo..sıralamayı hatırlayan var mı 1.de..

avatar

oyunu açamayanlar için
http://www.garfield.com/fungames/scavengerhunt2/scavengerhunt2.html

Lütfen diğer oyunculara yardım etmek için yorumlarınızı, çözümlerinizi ve ipuçlarınızı paylaşınız. Ayrıca yeni oyun duyurularını email aracılığıyla almak için oyun duyurularına abone olmayı unutmayın

Abone Ol
EmoticonEmoticon

Bu sitedeki bütün oyunların her hakkı oyunları geliştiren oyun sahiplerine aittir. Copyright © Oda Oyunları 24.
 

Start typing and press Enter to search