-->

Extremely Common Escape

- Kasım 03, 2006
Yine bir oda oyununda gerekli nesneleri toplayarak odadan çıkmaya çalışıyoruz...

Oynamak için tıklayınız
Advertisement

5 yorum

avatar

daha önce oynamıştık bu oyunu

avatar

Bu oyunun aramada çıkmaması normal çünkü daha önce oynadığımız japoncaydı bu ingilizce versiyonu. O yüzden yeniden eklenmiş olmasında bir sorun yok diğer sitelerde de ingilizce versiyonu ayrı olarak verildi.

avatar

ya pardon da arkadas dikkatsizlik yapmıs olabilir nedir bu tepki yani yok takip etmıosanız eklemeyin diye cikismalar.. Arkadaslar lutfen biraz daha sakin bir sekilde yorumlarımızı yazmaya özen gösterelim..

avatar

aycua...bence ebru haklı canımcım...oyunlar değişik sitelerde değişik isimlerde olabiliyor . bu yüzden arama yapsa da yok görünüyor... ayrıca oyun koymak için herkesin hergün siteyi takip etme zorunluluğu yok...sadece bu oyun arşivde var demen yeterli... bu benim fikrim tabii... kimse birbirini kırmasın diye söylüyorum..sevgiler

avatar

Evet yeşimin de dediği gibi verilse bile burada verilmişti denebilir, sen biraz ağır çıkış yapmışsın bence de;) Ki zaten bu kasdettiğin oyunun ingilizcesi ve bu oyunu bir de ingilizce oynamak isteyenler de olabilir, bu yüzden silmeğe gerek yok. İngilizce olmasından ve isim farklılığından dolayı ebru'nun bulamaması çok normal. Başka oyun sitelerinde de ingilizce versiyonu ayrı verildi zaten. Sen hergün takip ettiğine göre keşke sen de oyun eklemek, paylaşmak istesen o zaman. Çok zor birşey değil zaten birkaç oyun ekledikten sonra öğrenirsin;)

Lütfen diğer oyunculara yardım etmek için yorumlarınızı, çözümlerinizi ve ipuçlarınızı paylaşınız. Ayrıca yeni oyun duyurularını email aracılığıyla almak için oyun duyurularına abone olmayı unutmayın

Abone Ol
EmoticonEmoticon

Bu sitedeki bütün oyunların her hakkı oyunları geliştiren oyun sahiplerine aittir. Copyright © Oda Oyunları 24.
 

Start typing and press Enter to search